saweddings.co.za
saweddings.co.za
×
saweddings.co.za

SA Weddings

{{currentUser.first_name+' '+currentUser.last_name}}

x

Amanda Du Plessis

Married on Sep 25, 2017 in North West Province

 

Voting has closed for Bride of the Year 2017

Click here to open the 2017 competition page

Magical Moments

 

Na jare se gewag met die gedagte dat ek nooit my spesiale dag sal ervaar nie, het die Here my lewensmaat vir my gestuur. Onverwags, en ja oor n koppie koffie. Die 25ste September 2017 het aangebreek en ek het met afwagting gewag vir die kerk deur om oop te gaan en my nuwe lewe saam my toekomstige man Gerrit te begin. Alles was net perfek soos n sprokie. Die woorde wat hy gepraat het voor ek ingestap het, het my hart geraak. " N geskenk wat die Here aan hom gestuur het." Daar was die oomblikke van trane maar beslis ook blydskap. Dit sal ek altyd onthou.... En ja....hy moes toe mos ook bietjie my siel uit trek om nie dadelik ja te antwoord op die bevestiging nie..en toe kry hy n elmboog hou in sy sy. Die gaste het geskaterlag. Die woordbediening, die musiek, alles was net perfek. Die dag, saam met familie en vriende, glimlagte en pret. N dag wat ek altyd sal onthou, as die dag wat die Here vir my beplan het.

Magical Moments

 

One of the highligts of the day was when I was standing in the church door waiting to meet my husband to be, he recorded some words and he said that he was praying for n wife to share his life with, but God send him an angel instead. It was n precious moment. The other highlight was when the groom didnt answer when the pastor did the vows, and I had to bumbed him in his side. Everybody was laughing. It was a day of happy tears and lots of fun. A day to remember. A day which we both prayed for.

The Honeymoon

 

Yes, we went to Hartenbos.

Wedding Gallery

 

The Venue

Casa Grande Lodge in Brits. The guests did not stay over because the wedding was at nine in the morning.

Wedding Elements

Our theme was Vintage with a bit of rustic and modern. The wooden centerpieces were made by one of our friends and the flower arrangement idea was the brides. We used recycling bottles, painted them in different colours and arranged the flowes in it. None of the decor, or other elements used were rented. The lightning was done by Casa Grande Lodge.

My Captured Moments

Corne and Jan, from CJ photographics took our photos. Two great people who will walk that extra mile to make your day and photos special.

The Wedding Planner

No.

Wedding Transport

We used a 250 Ford bakkie and a Old Chevrolet as our wedding cars.

Food & Cake

Casa Grande Lodge made the food and Tienie from the Bakgat made the wedding cake. Freshly Dougnuts

Wedding Stationery

Brits drukkery did the printing of the menu; the table seatings and the photos which we used in the devidor.

The Reception and Entertainment

We had a DJ, Kobus Scholtz who helped us with the music for the church and reception.